Minecraft Education workshop – GRATIS


Følg den danske Facebook gruppe for netop Minecraft Education Edition her.

Microsoft byder ofte indenfor til workshops på Minecraft: Education Edition. Der er fokus på, hvordan lærere og elever kan skabe sammen og frigøre kreativitet og innovation i klasserummet. Det bliver André Chercka, som kommer til at styre slagets gang. Det gratis at deltage og vi håber meget at I har lyst til at komme og lege sammen med os. Vi vil også være at finde på Danmarks Læringsfestival 2018 i  BellaCenteret.

AFHOLDT: Vi holder de to workshops i Lyngby og Odense hhv 12.12. og 13.12. - begge dage starter vi med sandwich kl 12.30 og workshop fra 13.00-16.30 med indlagte kaffepauser 🙂

Hvis du vil vide mere, så prøv at læse Andrés blogindlæg om Minecraft: Education Edition og hvordan de nyeste opdateringer og tilføjelser giver mening i klasseværelset. Hvis du vil prøve en verden af inden workshoppen, så kan du gøre det her…

Hent spillet Minecraft: Education Edition her og husk at du kan prøve det 25 gange gratis med din Office 365 konto. Skal du købe licens til spillet, så gøres det hos de sammen partnere, som du køber Office 365 licenser hos eller i Microsoft Store.

Endelig - hvis din skole eller kommune køber nye Windows 10 pc'er, så følger der gratis 1 års Minecraft: Education Edition licens med pr. device.

Du kan naturligvis også følge den danske Facebook gruppe for netop Minecraft Education Edition her.

Comments (0)

Skip to main content