Sådan bliver du skolens innovative underviser!


En innovativ underviser - hvad er det i grunden for noget? Hvordan ser sådan én ud? Er det en it-vejleder? En mere nørdet type i hvide tennissokker? Én der tager ordet til møderne på lærerværelset og viser de mest spændende, kreative undervisningsmaterialer frem?

Har du overvejet, at det kunne være dig?

I dag du blive en Microsoft Innovative Educator, også kendt som MIE. I Microsoft har vi både fysiske events, men også gratis kurser online, du trygt kan tage hjemme på sofaen eller i en mellemtime. Du kan blive skarpere på, hvordan du kan følge dine elevers faglige udvikling tættere, skabe en mere spændende undervisning og få aktiveret elevernes fulde potentiale.

 

Hvordan kommer du så i gang? Følg guiden her: www.aka.ms/blivMIE 

Hvem ved - måske er du den næste lærer, der fortæller dine kolleger om din spændende, nye værktøjer I undervisningen?

Comments (0)

Skip to main content