AFholdt: Excel, LEGO og Microsoft Innovative Educators – kom og leg med…


Så er vi klar med anden omgang af Microsoft Innovative Educator netværket. Tilmeld jer event den 1. november kl 17-21 i Lyngby her... og det efterfølgende den 15.11. i Billund her...

Dagens event skal faciliteres af Kristian Ibsen, en del af netværket, First Lego League lærer fra Billund og en selvbestaltet tech nørd. Emnet for dagene er Hacking STEM og det kan I læse mere om her: https://aka.ms/hackingstem

Kristian beskriver selv eventet således:

Det 21 århundredes kompetencer er i fokus, når man taler skole, læring og undervisning. Kom og vær med til en aften, hvor vi stifter bekendtskab med konceptet ”Hacking STEM”. Vi kobler Arduino op til Excel og bygger vores egne sensorer som vi efterfølgende leger og eksperimenter med. Oplev hvordan man med enkelte materialer kan datalogge ind Excel og få samarbejde, kreativitet, kritisk tænkning og problemløsning med i naturfagsundervisningen. Vi slutter af med at lege og eksperimenterer, når vi skal bygge ”den perfekte racerbil” i LEGO.

Jeg glæder mig meget til at se jer alle sammen. I skal tilmelde jer på linket og HUSK at medbringe jeres egen pc og MUS og hav Office Excel installeret!

Hvis I har en god kollega, så tag gerne vedkommende med.

Comments (0)

Skip to main content