AFHOLDT: Sneak peek på workshopkonferencen den 29.5. om 21st CLD og digital kreativitet


Totalt udsolgt - det er situationen på workshopkonferencen vi afholder på mandag den 29.5. her hos Microsoft. Vi er stolte og glade for den store interesse for vores events og vores fokus på det 21. århundredes kompetencer. Det er tredje gang vi sætter dette fokus. Vær helt sikre på, at vi ikke slipper depechen lige foreløbigt. Det er helt afgørende for os at være en relevant samarbejdspartner om læring, udvikling, kreativtet, innovation og it.

Vi har det her billede på vores trappeopgang her hos Microsoft og det leder os i vores rejse sammen med kunder, partnere og samarbejdsrelationer. Vi glæder os til at møde mange af jer på mandag og vi ved, at alle kommer hjem med relevante erfaringer i bagagen.

Professor Ole Sejer Iversen kommer til at have fokus bl.a. på fem it-relaterede kompetencer, som børn og unger skal have for at kunne begå sig i en digitaliseret verden. Og der vil også drøftes hvilken frigørelsesramme it kan være for skolen og den enkelte.

Den anden hovedtaler, Mathias Poulsen, vil udfolde en simpel tese med et umådeligt stort potentiale: når vi leger, lærer vi at blive mere legende, og legende mennesker er bedre til at leve gode liv i en kompleks verden. Og Mathias har lovet at vores både modig og passioneret, som jeg egentlig også kender ham.

Følg med på Twitter under #21skillsdk, hvor der vil debatteres under dagen og der findes også tweets fra vores to tidligere events. Jeg har netop tweetet om event her https://twitter.com/mortenovesen/status/867313741293080576

Tag fat i os, hvis du vil vide mere - fx Morten Ovesen, pædagogisk uddannelseschef, moovesen@microsoft.com

 

Comments (0)

Skip to main content