Digital kreativitet – en workshopkonference 29. maj


I december 2016 afholdte vi anden konference om det 21. århundredes kompetencer hos Microsoft i Lyngby sammen med UCC. Tiden er inde til at samle op på konferencen og give mulighed for at få mere hands-on når det gælder digital kreativitet. Den digitale kreativitet der bliver omtalt mange steder som en vigtig kompetence i fremtidens samfund.

 

Vi holder derfor en opfølgende konference den 29. maj og glæder os over, at både Mathias Poulsen (@mathiaspoulsen) fra PlayConsulting og Ole Sejer Iversen (@sejer) holder keynotes om leg, læring, og erfaringer fra USA, flettet ind i tanker om den danske skole og perspektiverne for den. Vi vil meget gerne åbne for en dialog om digital kreativitet som et fag i skolen og hvilke former det kan tage samt hvilke implikationer det måtte have for fremtidens samfund.

Tilmeld dig gratis her! Og læs mere om agenda og workshopværter på dagen

 

Mellem den første keynote og den afsluttende taler ligger der tre forskellige workshops. Vi mener, at vi alt for ofte går til konferencer hvor vi tilbringer lang tid i stolen med at lytte og lytte… og lytte. Det er imidlertid almen viden, at den der arbejder, lærer. Så det vil vi efterleve i vores konferencekoncept.

 

De tre workshops er Minecraft: Education Edition, micro:bit-kodning og Lego WeDo 2.0. Alle tre workshops er tre timer og man kan kun vælge én workshop, så man får ordentligt fat i det emne man har valgt at fordybe sig i.

 

Vi byder indenfor til en kreativ, innovativ og dyb dag, der gerne skulle klæde undervisere, konsulenter, ledere, chefer og skolefolk en large på til at bidrage konstruktivt til skolens udvikling.

Comments (0)

Skip to main content