Perspektivet på 21st skills for Microsoft og elever


Den 7. december havde UCC/CFU og Microsoft 250 deltagere til konference om det 21. århundredes kompetencer (også kaldet 21st skills).

Hovedtemaet var, hvordan man måler fremtidens kompetencer - og hvordan  man i praksis kan fremme fremtidens kundskaber i de danske klasseværelser.

dsc_0012-1

Vi havde en række prominente hovedtalere - blandt andet Maria Langworthy, direktør for Microsofts globale uddannelsesforskning og Rane Willerslev, der er professor i social antropologi ved Aarhus Universitet samt Einar Gylling, der er Initiative Manager ved LEGO-fonden.

Nu kan du dykke ned i nogle af de enkelte taleres budskaber i en serie af interviews, der er lavet i forbindelse med deres deltagelse på konferencen. Den første du vil møde er Maria Langworthy, der fortæller om Microsofts perspektiv på det 21. århundredes kompetencer.

Se interviewet med Maria Langworthy:

Maria havde desuden besøg af to danske gymnasieelever på scenen - Ida og Emma. De går i 2.g og blev fascinerede af 21st skills allerede i folkeskolen, da deres lærer præsenterede dem for konceptet. Nu rejser de rundt i landet for Undervisningsministeriet og udbreder tankerne med elevperspektivet som fokus.

Se interviewet med Ida og Emma:

Læs med i næste indlæg, hvor vi bringer Rane Willerslevs opsang til den danske uddannelsessektor!


Comments (0)

Skip to main content