App-V 5.0 SP1 now available as part of MDOP 2013


This post has moved here

Comments (5)

  1. Shouldn't there be some MSI files in the MDOP 2013 for deploying the client? Is my downloaded ISO corrupt or what's the matter of missing MSI's? I also get an error when i try to install the App-V Client 5.0 SP1 manually which says: Setuperror while detecting, if the prerequisites of the system are given. Unknown property (translated from german, maybe the exact sentence sounds a bit diffrent sorry). Anyone came across this error? After trying to install this the App-V 5.0 Client is completely gone from my system and i can't even install the older App-V 5.0 Client (from MDOP 2012)….!!!? Any suggestions?

    I think the MDOP 2013 ISO could be the problem, but how can i verify it?

  2. Thamim Karim says:

    Stephan,

    The MSI files are embedded in the .exes, you can extract them using: appv_xxx_setup.exe /Layout /LayoutDir="<path>"

    Full explanation can be found here: blogs.technet.com/…/mdop-2013-embeds-app-v-msi-s-inside-of-exe-files.aspx

  3. Thamim Karim says:

    Hi there, sorry I haven't personally sequenced Adobe CS6 on App-V 5.0. Are you using Adobe Application Manager Enterprise Edition for the licensing?

  4. Sh1va says:

    Hi Thamim,

    Have you sequenced Adobe CS6 on Appv 5.0? I have the problem with the serial number. Our organization has a site licnese for it. Upon sequencing you need to sign into Adobe & also supply the license key. After streaming, each client machine still asks to sign into Adobe & also asks for the license key. Is there a work around for this?

    Thanks.

  5. Sh1va says:

    On another note: I get the following error msg while trying to sync the publishing server.

    Sync-Appvpublishingserver : There were errors encountered when trying to un-publish packages that have been removed from the server.

    Operation attempted : RefreshPublishingServer.

    AppV Error Code: 070000000D.

    How can I resolve this error?

Skip to main content