Uusi All-in-One Media Keyboard helpottaa tietokoneen mediatiedostojen käyttöä


Toukokuussa saataville tulevan Microsoftin All-in-One Media Keyboard -näppäimistön avulla selaat helposti tietokoneesi mediatiedostoja ja katsot niitä tv-ruudulta vaikka mukavasti sohvalla rentoutuen.

Langaton näppäimistö on suunniteltu sekä toimisto- että kotikäyttöön sopivaksi. Integroidun, suurikokoisen monikosketusalustan ansiosta ruudulla voi siirtyä tarkasti ilman erillistä hiirtä. Mukautettavien pikanäppäimien avulla voi vaivattomasti selata musiikki-, valokuva- ja videotiedostoja sekä tehdä verkkohakuja. Näppäimistöä voi käyttää helposti paikassa kuin paikassa. Vankan rakenteensa ansiosta se kestää jopa lattialle putoamisen ja on myös roiskeenkestävä.

 

All-in-One Media Keyboardin odotetaan olevan saatavilla Microsoftin jälleenmyyjillä toukokuussa 2014. Sen arvioitu vähittäismyyntihinta on 44,90 - 49,90 €.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=kOxKrXdizeY:0:0]

Lue lisää Windows Experience Blogista.

Comments (0)

Skip to main content