Office 365 Personal saatavilla – dokumenttien käsittely onnistuu nyt myös iPadillä


Vähän aikaa sitten Microsoft kertoi, että Office-tuoteperhe saa uuden jäsenen. Office 365 Personal on nyt saatavilla Microsoft-kaupassa sekä vähittäismyyjien kautta. Office 365 Personaliin voi yhdistää yhden PC- tai Mac-tietokoneen sekä yhden tabletin, myös iPadin. Office 365 Personalin arvioidut vähittäismyyntihinnat ovat 69 euroa vuodessa tai 7 euroa kuukaudessa.

Office 365 Personal laajentaa Microsoftin valikoimaa kotitalouksille, on kyseessä sitten yhden hengen talous tai suurempi perhe. Minkä tahansa Office 365 -vaihtoehdon valitsetkin, se antaa sinulle vapauden työskennellä millä tahansa laitteella koulussa, kotona tai liikkeellä ollessasi.

Lisätietoja:
- Office 365 Personal -järjestelmävaatimukset
- Office 365 -vaihtoehdot kotitalouksille ja opiskelijoille

Comments (0)

Skip to main content