Pilvipalvelut kaikkien käyttöön, kaikilla laitteilla – suosittu Office nyt myös iPadillä


Microsoftin tuore toimitusjohtaja Satya Nadella piti eilen torstaina 27.3. lehdistötilaisuuden, jossa hän kertoi Microsoftin lähestymistavasta mobiili- ja pilvivetoisiin skenaarioihin. Samalla Nadella julkisti eri alustoja koskevia tuoteuutisia.

Office for iPad: Microsoft Word, Excel ja PowerPoint ovat nyt saatavilla iPad-laitteille 29 eri kielellä App Store -kaupasta. Käyttökokemus on tuttua Officea, mutta sovellukset on kehitetty varta vasten iPadille. Office for iPad -sovelluksen ilmaisversio mahdollistaa dokumenttien ja esitysten tarkastelun ja esittämisen. Office 365 -palvelun tilaajat voivat lisäksi muokata ja luoda asiakirjoja. (Katso lisätietoja täällä.)

Office Mobile maksutta iPhone- ja Android-älypuhelimille: sovellukset täydentävät jo saatavilla olevaa Officen ilmaista Windows Phone -versiota.

Uusi Enterprise Mobility Suite on kattava joukko yrityksille suunnattuja pilvipalveluita tietojen ja palveluiden turvaamiseen ja hallintaan niin töissä kuin kotona käytettävillä eri laitteilla.

Pilvipohjainen käyttöoikeuksien hallintaratkaisu Microsoft Azure Active Directory Premium tulee yleisesti saataville huhtikuussa. Myös pilvipohjaiseen Windows Intune -hallintaratkaisuun tulee parannuksia huhtikuussa.

Lisätietoja

Microsoftia koskevat uutiset:

Office for iPad:

Yritysten liikkuvuuden hallintaratkaisut:


[View:https://www.youtube.com/watch?v=frpsGFQ4AIY&feature=player_detailpage:0:0]

 

Comments (0)

Skip to main content