Office 365 Personal: uusi tapa käyttää Office 365 -palvelua!


Office 365 -palvelua käyttäville 3,5 miljoonalle kuluttajalle on hyviä uutisia. Tänä keväänä lanseeraamme yksittäiselle käyttäjälle suunnatun Office 365 Personalin. Siihen voi yhdistää yhden PC- tai Mac-tietokoneen sekä yhden tabletin. Office 365 Personalin arvioidut vähittäismyyntihinnat ovat 69 euroa vuodessa tai 7 euroa kuukaudessa.

Office 365 Home Premium on jatkossakin kotitalouksien saatavilla, mutta sen nimi tulee muuttumaan Office 365 Home:ksi. Muutos tulee näkyviin, kun Office 365 Personal on saatavilla. Kaikki Office 365 -tilaajat saavat 60 minuuttia puheaikaa kuukaudessa sisältävän Skypen puhelupaketin, 20 Gt lisätallennustilaa OneDrive:ssa sekä uusimmat, päivittyvät versiot Office-sovelluksista.

Lisätietoja Office 365 Personalista seuraa lähempänä sen saataville tuloa. Lue lisää jo saatavilla olevasta Office 365 Home Premiumista.


Comments (1)

  1. Anonymous says:

    Vähän aikaa sitten Microsoft kertoi , että Office-tuoteperhe saa uuden jäsenen. Office

Skip to main content