Teollisuusyrityksen mobiilivallankumous


Pakkauskääreitä valmistava Walki Oy otti keväällä 2013 eräänä ensimmäisistä yrityksistä maailmassa käyttöön Microsoft Dynamics CRM -järjestelmää tukevan Windows 8 -sovelluksen. Sovellus integroi yhdeksi asiakaskortiksi tietoja Dynamics CRM- ja ERP -järjestelmistä sekä hyödyntää mm. Bing-paikkatietoja ja asiakasyritysten LinkedIn-kontakteja.

Kyseessä ei ole vain uusi työkalu, sillä sovellus uudistaa koko yrityksen myyntiprosessin. Asiakastiedot ovat entistä helpommin ja avoimemmin myyjien saatavilla ja sovellus on käytettävissä myös mukana kulkevilla päätelaitteilla. Intuitiivinen käyttöliittymä parantaa myyjien sitoutumista asiakkuudenhallintaan ja parantaa siten datan laatua.

Sovelluksen toteutti Attido Oy ja suunnittelun tärkeimpänä ohjenuorana oli helppokäyttöisyys. Kun käyttöliittymä on intuitiivinen, käyttäjät ylläpitävät tietoja aktiivisemmin ja järjestelmästä saatava hyöty yritykselle on suurempi.

Mobiilisovelluksen käyttöönotto oli osa suurempaa IT-järjestelmien kokonaisuudistusta Walkissa. Yhtiössä on esimerkiksi siirrytty Office 365 -pilviympäristöön. Nyt samalla kirjautumisella pääsee käyttämään kaikkia ohjelmistoja ja ne ovat tavoitettavissa sijainnista ja päätelaitteesta riippumatta.

Comments (0)

Skip to main content