Street Gastron & Meri-Tuuli Lindströmin Christmas Sandwich -resepti


Gourmet-sämpylöillään suosiota Helsingissä niittänyt Street Gastro on kovassa nosteessa. Street Gastron Pasi sekä Meri-Tuuli Lindström ovat molemmat myös vannoutuneita Surface-käyttäjiä. Pasi kuljettaa Surface-tablettia kätevästi mukana niin arjen työssä kuin maailmalla matkaillessaankin. Meri-Tuuli taas käyttää Surface-laitettaan ruokaohjeiden suunnittelussa, ostoslistojen tekemisessä ja inspiraatiokuvien etsimisessä.

Street Gastro sekä Meri-Tuuli jakavat nyt pikkujoulukauden kunniaksi herkullisen Christmas Sandwich -reseptin, jossa on sopivasti modernia twistiä. Ota ohje talteen Facebookista!

Bing Ruoka ja juoma -sovelluksella voi selata lisää pikkujouluihin sopivia ruokaohjeita. Hauskimpia ominaisuuksia on sovelluksen handsfree-tila, jolla voi siirtyä ruokaohjeiden eri vaiheisiin kätensä liikkeellä, koskematta näyttöön rasvaisilla sormilla. Lue lisää viikon sovelluksesta Microsoftin The Fire Hose -blogista.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=LYptk7en5RA&feature=youtu.be]

Comments (0)

Skip to main content