Uusia Yammer-, Office Web Apps ja Power BI -ominaisuuksia Office 365:een


Office 365:een on tänään julkaistu uusia ominaisuuksia, muun muassa:

  • Yammer: Jatkossa kaikkien Office 365 Enterprise -versioiden uudet tilaukset sisältävät Yammer Enterprise -ominaisuuden. Kaikki nykyiset Office 365 -asiakkaat saavat myös kyseisen Yammer-käyttöoikeuden. Yammer on helppo tapa ottaa käyttöön yhteisölliset työvälineet kaikille työntekijöille missä tahansa organisaatiossa.
  • Microsoft Office Web Apps: Office Web Apps päivittyy odotetuilla ominaisuuksilla. Reaaliaikainen yhteismuokkaus mahdollistaa tiedostojen työstämisen samanaikaisesti usean käyttäjän toimesta Word Web App, PowerPoint Web App sekä Excel Web App -sovelluksissa. Lisäksi automaattinen tallennus tuodaan Word Web App -sovellukseen.

  • Power BI: liiketoimintatiedon hallintatyökalu tulee yleisesti saataville vuoden 2014 alkupuoliskolla osaksi Office 365:tä. Ominaisuus mahdollistaa yksityisen ja julkisen datan yhdistämisen ja analysoinnin pilvessä, tuottaen runsasta ja oivaltavaa grafiikkaa päätöksenteon tueksi. Tutustu esikatseluversioon: www.powerbi.com

Esimerkiksi yhdysvaltalainen rautatieyhtiö Burlington Northern Santa Fe (BNSF) on valinnut Office 365:n 45 000 työntekijälleen. Yhtiön henkilöstöstä 95 % tekee liikkuvaa työtä ja Office 365 tuo heille nykyaikaiset, paikasta ja laitteista riippumattomat työvälineet. Office 365 auttaa siis pitämään junat ajan hermolla, kirjaimellisesti.

Lue lisää lehdistötiedotteesta.

Comments (0)

Skip to main content