Microsoft julkisti kolmannen Windows Phone 8 -päivityksen ominaisuuksia


Microsoft paljasti tänään lisää Windows Phone 8:n seuraavasta päivityksestä, joka julkaistaan lähikuukausina. Luvassa on muun muassa tuki neliydinprosessoreille ja entistä suuremmille kosketusnäytöille täydellä HD-resoluutiolla, enemmän Live Tile -tapahtumaruutuja sekä täysin uusi, räätälöitävä Driving Mode -autoilutila. Päivitys pitää sisällään myös kokoelman sovelluksia, jotka tekevät puhelimen ominaisuuksien käytöstä näkövammaisille helpompaa. Luvassa on myös monta pienempää, ilahduttavaa uudistusta, kuten vapaavalintaiset äänet tekstiviesteille, vastaajaviesteille, sähköposteille ja muistutuksille, kehittynyt internet-jakaminen sekä näytön kierron lukitus.

Windows Phonen markkinaosuus on jo lähes 10 prosenttia Euroopassa. Upeita Windows Phone -laitteita tulee jatkuvasti markkinoille, ja alustan innovatiivinen kehitys jatkuu. Tänään julkistamme myös sovelluskehittäjille uuden Windows Phone Preview -ohjelman. Rekisteröityneiden sovelluskehittäjien on mahdollista ladata Windows Phone 8 -päivitys 3 etukäteen. Lue lisää huomenna käynnistyvästä ohjelmasta Dev Center -sivustolta ja Cliff Simpkinsin blogauksesta Developer Blog -blogissamme.

Lue Darren Laybournin blogi päivityksen yksityiskohdista.
 
Mikäli sinulla on ehdotuksia ja ideoita tuleviksi päivitysominaisuuksiksi, kerrothan niistä Windows Phone -aloiteboksiimme.

.

Comments (0)

Skip to main content