Appsidaisy kertoo sovelluksista pintaa syvemmältä


Oletko kiinnostunut uusista suomalaisista sovelluksista? Haluatko kuulla enemmän niiden taustalla olevista kehittäjistä?

Silloin kannattaa seurata Appsidaisy-blogia, joka nostaa esille erityisesti Suomessa kehitettyjä Windows 8-, Windows Phone- sekä Windows Azure -sovelluksia sekä niiden tekijöitä. Lisäksi blogissa kerrotaan ajankohtaisista sovelluksiin liittyvistä tapahtumista sekä Microsoftin teknisistä yleisöistä vastaavan tiimin tempauksista.

Syyskuussa 2013 käynnistetyn blogin taustalla on Microsoftin Partner Business Evangelist Tarja Jernström.  Ammattinimikkeelleen uskollisena Tarja lupaa levittää ilosanomaa sovelluksista kertomalla niistä kansantajuisesti ja selkokielellä. Blogikirjoituksiinsa hän saa inspiraatiota päivittäisistä tapaamisistaan kiinnostavien sovelluskehittäjien ja startup-yrittäjien kanssa. Kyseessä ei ole Microsoftin virallinen uutisblogi, vaan Tarjan henkilökohtainen äänitorvi. Siksi hän saattaa välillä kirjoittaa harrastuksistaan, kuten nyrkkeilystä ja juoksusta, ja siitä miten sovelluksista voi olla niissä hyötyä.

Kirjoituksia on luvassa noin kerran viikossa. Viimeisimmässä blogikirjoituksessaan Tarja esittelee App Awards 2014 -sovelluskehityskisaan osallistuvia kehittäjiä.

Appsidaisy-blogin löydät osoitteesta: http://appsidaisy.wordpress.com/. Voit myös ilmoittaa sivuilla sähköpostiosoitteesi (”Follow” -painike sivun oikeassa alalaidassa), niin saat tiedon aina kun sivuille ilmestyy uusi kirjoitus.

Comments (0)

Skip to main content