POP UP ILO Mesta avaa ovensa tänään!


Kampin kauppakeskuksessa Helsingissä avautuu tänään Suomen ensimmäinen POP UP ILO Mesta nuorille. Mestassa nuoret voivat viettää aikaa toistensa kanssa ja osallistua Mestan erilaisiin työpajoihin, kuten biisi päivässä- ja stand up -pajoihin, pipon virkkaukseen, kaulahuivien neulontaan, peli-iltoihin ja valokuvauspajoihin. Nuoret voivat tehdä Mestassa erilaisia tuotteita myyntiin, josta saadut rahat kertyvät nuorten yhteiseen pottiin. Mesta on auki arkisin klo 15-21 ja viikonloppuisin klo 12-18.

Poikkeuksellista Mestassa on, että se syntyi yksityishenkilöiden, perustajiensa Minna Kiviojan ja Pasi Nikkisen aidosta halusta koota yrityksiä, yhteisöjä ja julkisia tahoja luomaan nuorille järkevää tekemistä.

Microsoft on mukana tukemassa POP UP ILO Mestan toimintaa. Taloudellisen tuen lisäksi Microsoft on mukana vapaaehtoistyön kautta ja järjestää muun muassa koulutusiskuja nuorille.

Mestan virallisena suojelijana toimii Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb. Seuraavat POP UP ILO Mestat avautuvat myöhemmin Tampereen Koskikeskuksessa ja Helsingin Itiksessä.

Lue lisää POP UP ILO Mestasta:  www.facebook.com/popupILO

PS. POP UP ILO Mestan avajaiset Helsingin Kampin kauppakeskuksen 5.krs tänään 26.8 kello 17.00. Esiintymässä nuorten hyväksi Hanna Pakarinen ja Ike Ikegwuonu

Comments (0)

Skip to main content