Delta varustaa lähes 20 000 matkustamotyöntekijäänsä Windows Phone 8 -laiteratkaisulla


Yhdysvaltalainen lentoyhtiö Delta Air Lines valitsi Microsoftin, AT&T:n, Nokian ja Avanaden toimittamaan lennoilleen uudenlaisen Windows Phone 8 -laiteratkaisun, joka parantaa lennonaikaista asiakaspalvelua ja tehostaa ostoprosessia. 

Sopimuksen myötä AT&T varustaa yli 19 000 Deltan matkustamotyöntekijää Nokian Lumia 820 -laitteella, joissa on mobiili Microsoft Dynamics for Retail -myyntialusta sekä Avanaden räätälöimä käyttöliittymä. 

Laiteratkaisu auttaa Deltaa vastaamaan tämän päivän asiakaspalvelutarpeisiin ja lisää yhtiön liiketoimintamahdollisuuksia sekä lentohenkilöstön tuottavuutta kokoamalla lennonaikaiset tiedot, myyntitapahtumat ja prosessit. 

Lisätietoa aiheesta Microsoftin TechNet-blogista.

Tarkempaa tietoa aiheesta myös Delta Air Linesin julkaisemasta lehdistötiedotteesta ja Conversations by Nokia -blogista.

    


Comments (1)

  1. Anonymous says:

    Well done

Skip to main content