Comptel parantaa tuottavuuttaan Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmällä


    

Teleoperaattorien tukiohjelmistoja maailmanlaajuisesti tarjoava Comptel on valinnut toiminnanohjausratkaisukseen Microsoft Dynamics AX -järjestelmän. Suomalaisyhtiössä havahduttiin hiljattain siihen, että yhtiössä oli käytössä useampi eri toiminnanohjausjärjestelmä (ERP). Niistä saatujen taloustietojen yhteensovittaminen oli monimutkaista ja aikaa vievää. Yhtiö tarvitsi keskitetyn toiminnanohjausratkaisun, joka yhdistäisi saumattomasti pääkonttorin sekä eri puolilla maailmaa sijaitsevien yli kahdenkymmenen toimipisteen tiedot koko yhtiötä koskevaksi informaatioksi.

Comptel valitsi Dynamics AX -järjestelmän sen helppokäyttöisyyden, kustannustehokkuuden ja joustavuuden vuoksi. Dynamics AX otettiin käyttöön palveluna, jolloin vältettiin suuren luokan ERP-järjestelmiin usein liittyvät pitkät käyttöönottoajat.

Käyttöönotto kesti kokonaisuudessaan 10 kuukautta. Nyt ratkaisua käyttää satakunta yhtiön työntekijää päivittäiseen projektin-, talous- ja henkilöstöhallintaan. Lisäksi kaikki ohjelmistoyhtiön 650 työntekijää käyttävät järjestelmää työajanseurantaan.

Dynamics AX on tuonut Comptelin maailmanlaajuiseen liiketoimintaan lisää näkemystä ja samalla yhtenäistänyt prosesseja yhtiönlaajuisesti. Muun muassa seuraavat edut ovat vahvistaneet yhtiön asemaa markkinoilla:

  • Pienemmät kulut: Dynamics AX:n käyttöönotto maksoi noin 400 000 euroa vähemmän kuin kilpaileva ERP-järjestelmä. Lisäksi säästyttiin kilpailevan vaihtoehdon 150 000 euron vuosittaisilta tukimaksuilta.
  • Yhtiötä koskevan tiedon parempi saatavuus: ratkaisu tarjoaa lähes reaaliaikaiset talous- ja toimintaluvut yhtiön koko liiketoiminnasta maailmanlaajuisesti. Näin pystytään hallinnoimaan käynnissä olevia projekteja helposti ja tekemään tarvittaessa tuottavuutta parantavia muutoksia.
  • Parempi tuottavuus: ratkaisu auttaa standardisoimaan projektit ja kehittämään niiden taloushallintaa, mikä vuorostaan lisää tuottavuutta.

Lue lisää Comptel-esimerkistä ERP-ratkaisuihin keskittyvässä The Edge -blogissa sekä asiakasreferenssistä.

Comments (0)

Skip to main content