Microsoftilta huikea tarjous oppilaitoksille Surface RT -tabletista


Microsoft haluaa auttaa oppilaitoksia siirtymään sähköiseen työskentely-ympäristöön 30.9.2013 kestävällä todella edullisella Surface RT -tarjouksella, alkaen 154 € (ALV 0 %). Edullinen hinta mahdollistaa henkilökohtaisten laitteiden hankinnan kaikille opettajille ja oppilaille ja näin pääsyn sähköiseen työskentely-ympäristöön.

Huippuluokan Surface RT -tabletista löytyvät juuri ne ohjelmat, joiden avulla opiskelu ja opettaminen sujuvat entistä paremmin. Surface RT sisältää Microsoft Office Home and Student 2013 RT -paketin tutut ohjelmistot kosketusnäytölle optimoituina versioina. Juuri Word, PowerPoint, Excel ja OneNote ovat suosituimpia opiskelua ja opetustyötä tukevia ohjelmia. 

Tehokkaassa opiskelussa voi käyttää myös näppäimistöä, hiirtä sekä ulkoista näyttöä. Windows-kaupasta löytyy lisäksi tuhansia sovelluksia opiskelun ja opetuksen tueksi. 

Tarjous on suunnattu vain oppilaitoksille, jotka voivat hankkia työntekijöilleen ja opiskelijoille laitteita tarjouksen puitteissa. Yhdessä laitteiden ja Office365:n kanssa oppilaitokset saavat loistavat lähtökohdat modernien työskentelytapojen tuomiseksi osaksi koulupäivää.

Lisätiedot ja tilaukset täällä.  

Lue lisää  Surface RT:stä ja Office  365 Educationista.


Comments (0)

Skip to main content