Suomalainen nouseva tähti Kustaa Saksi suunnitteli Microsoftille taidetta, joka toimiiKustaa Saksi on suunnitellut Microsoftin maailmanlaajuiseen levitykseen Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Series -sarjalle kauneutta arkeen tuovan langattoman hiiren kuosin. Hiiret ovat juuri tulleet kauppoihin myös Suomessa.

Kustaa on nousevia suomalaisia suunnittelijatähtiä, ja hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Niken, Jennifer Lopezin, Issey Miyaken ja Artekin kanssa. Kustaa Saksi on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista ja asuu tällä hetkellä Amsterdamissa.

Tee arjesta kauniimpaa - Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Series

Tuotetietoja

  • Langattomat, taiteilijoiden designeeraamat hiiret ovat tehokas työpari tietokoneelle tai tabletille. PC- ja Mac-yhteensopiva.
  • Suositushinta tuotteille on 29,90 e (alv 24%)
  • BlueTrack -teknologia yhdistää optisen tarkkuuden laserin täsmällisyyteen. Lopputuloksena tarkka kosketus lähes kaikilla pinnoilla.Plug-and-go-nanovastaanotin, joka voi olla matkoillakin kiinni tietokoneessasi tai hiiren sisään painettuna
  • Virtakatkaisin auttaa säästämään paristoa – pitkä patterikesto
  • Muotoilun ansiosta hiiri sopii sekä oikea- että vasenkätisille. ?

Lisätietoja Microsoftin sivuilla


Comments (0)

Skip to main content