Microsoft valottaa tulevaisuutta kumppaneilleen WPC 2013 -tapahtumassa


Microsoftin suurin vuotuinen kumppanitapahtuma Worldwide Partner Conference käynnistyi eilen Teksasin Houstonissa. Tilivuoden avaava WPC 2013 -tapahtuma kokoaa Houstonin Toyota Centeriin ja George R. Brown Convention Centeriin yli 16 000 kumppania runsaasta 160 maasta kuulemaan yhtiön tulevaisuuden painopistealueista, tuoteuutuuksista ja kumppaniohjelmista.

Tapahtuma syventyy tänä vuonna neljään pääteemaan, joita ovat pilvi, Big Data, laitteet ja mobiliteetti sekä yritysten yhteisölliset ratkaisut (Enterprise Social). Avajaispäivän ensimmäisenä puhujana kuultiin Microsoftin pääjohtaja Steve Ballmeria, joka valotti yhtiön tilaa ja näkymiä pääteemojen kautta. Kumppaniyleisö sai avajaispäivänä esimaistiaisia myös Windows 8.1:stä sekä Office 365:n, Microsoft System Centerin, Windows Server 2012:n ja Windows Azuren tulevista uudistuksista. Avajaispuheenvuorossa julkistettiin myös tuloksia tuoreesta IDC:n toteuttamasta tutkimuksesta, jonka mukaan kumppaniyritykset, joiden liiketoiminnasta puolet tai enemmän tulee pilvipalveluista, kasvavat tuplasti nopeammin ja tekevät 1,3 kertaa enemmän liikevaihtoa kuin kumppanit, joiden liiketoiminta ei perustu pilveen.

Viisi päivää kestävä Worldwide Partner Conference 2013 -tapahtuma kattaa yhteensä yli 500 esitystä Microsoftin avainhenkilöiltä, kumppaneilta, asiakkailta sekä maailmankuuluilta luennoitsijoilta. Tapahtuma tarjoaa kumppaneille myös mahdollisuuden verkostoitumiseen ja tiedon ja näkemysten vaihtoon muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.

Voit seurata tapahtuman Vision Keynote –lähetyksiä sekä tutustua tapahtuman sisältöön Worldwide Partner Conference –tapahtuman sivuilla.

Lehdistötiedotteet (englanniksi) on saatavilla Microsoft News Centeristä.

Seuraa tapahtumaa myös Twitterissä:      

  • #WPC13
  • #mspartner
Comments (0)

Skip to main content