Pakkaa lomareissulle hyödyllisiä Windows-sovelluksia


Oletko suuntaamassa odotetulle lomareissulle vai onko aatteissa kesän äkkilähtöön tarttuminen? Niin tai näin, kesäreissua edeltävät järjestelyt, kuten työpöydän siivous, lasten organisointi ja asunnon laitto lomakuntoon voivat tuntua melkoiselta hässäkkältä, unohtamatta uimahousujen, aurinkolasien ja muiden tavaroiden pakkaamista.

Mitä jos antaisitkin tänä kesänä puhelimesi tai tablettisi helpottaa matkajärjestelyissä? Hyödynnä teknologiaa rennon lomafiiliksen tavoittamisessa ja lataa viimeisimmät Windows-sovellukset ennen nousukiitoa välttääksesi operaattorisi roaming-maksut. Katso alla oleva listauksemme loma-ajan sovelluksista ja pakkaa mukaan parhaat sovellukset matkustamiseen ja viihtymiseen!


2-4 viikkoa lomamatkaan

Aloita matkan suunnittelu etsimällä hotelleja ja lentoja ja tarkista autonvuokrausvaihtoehdot. Tutustu matkakohteeseen etukäteen matkaopassovellusten saattelemana. Testaa parhaat valokuvaussovellukset, jotta saat otettua kateutta aiheuttavia lomaotoksia. Viimeistele rantakuntosi tai karista lomaa edeltävä stressi juoksulenkillä.

Esimerkkejä Windows-sovelluksista:

 • Lennot: Skyscanner, Finnair
 • Hotellit: Booking.com, Hotels.com
 • Auton vuokraus: Rentalcars.com
 • Matkaopas: GuidePal, Bing Matkailu
 • Valokuvaus: Fhotoroom, Adobe Photoshop Express, Photofunia, PhotoWhirl, Instagram Explorer
 • Liikunta: Endomondo, Ballstrike


Viikko lomamatkaan

Ylläpidä rantakuntoasi kalorilaskurisovellusten hellässä huomassa. Ota käyttöön parhaat matkaopassovellukset imeäksesi kaikki sisäpiiritiedot matkakohteesi parhaista museoista ja nähtävyyksistä, baareja, ravintoloita ja klubeja ohittamatta. Kokoa lomafiilistä nostattava soittolista ja lataa muutama elokuva siltä varalta, ettei lentoyhtiösi elokuvatarjonta vastaa makuasi. Valikoi mukaan joukko lapsia viihdyttäviä pelejä ja sovelluksia. Preppaa paikallisia ilmaisuja, jotta välipalojen tai cocktalien tilaaminen altaalle sujuu.

Esimerkkejä Windows-sovelluksista:

 • Liikunta: LIVESTRONG.COM
 • Matkaopas: World Explorer – Travel Guide
 • Musiikki: Nokia Music, Deezer, Tuneln Radio, Metrotube, Shazam, Music Maker Jam
 • Elokuvat: Netflix, CineTrailer, Movie Guide
 • Lasten pelit ja viihde: Disney Princess Dress-Up Sticker Book, PuzzleTouch Jr., Fresh Paint, Kikoriki, Magic Math, Zoo Train, Chimpact
 • Kielten oppiminen: Bing Translator


Hetki ennen nousukiitoa

Tarkista viimehetken sää- ja liikennetiedot matkalla lentokentälle. Varmista, että lento lähtee ajallaan ja lataa muutama peli viihdyttämään sinua ilmalennon aikana. Lataa takataskuun vielä valuutanmuuntaja, jolla voit tarkistaa paikallisia hintoja sekä karttasovellus eksymisen varalle. Kielenkääntäjä toimii apunasi silloin, kun paikallinen kielipääsi pettää. Ja viimeisimpänä, ethän unohda pakata sovelluksia yhteydenpitoon kotiväen kanssa. Kun sovellukset on pakattu, ei muuta kun - Bon voyage!

Esimerkkejä Windows-sovelluksista:

 • Säätiedot: ForecaWeather, Bing Weather
 • Lentojen tarkistus: FlightRadar24, Flight Locator
 • Pelit: 3D Logo Quiz, Wordament, Fruit Ninja, Pettson’s Inventions 2, DragonBox+
 • Valuuttamuunnin: Your Currency Converter, Currency Converter
 • Kartat: Bing Maps
 • Kielityökalut: Language translator
 • Yhteydenpito: Skype, LINE

Nämä ja paljon muita sovelluksia löydät Windows-kaupasta ja Windows Phone-kaupasta.

 

Comments (0)

Skip to main content