MTV3 Juuri nyt -uutissovellusta ladattu jo yli 400 000 kertaa – Windows Phone kasvattanut latausmääriä


MTV3 Juuri nyt -sovelluksen suosio on kasvanut voimakkaasti. Viimeisen puolen vuoden aikana uusia latauksia on kertynyt yli 150 000. Nopea kasvu selittyy Windows Phone -puhelimilla, sillä niiden myötä aktiivikäyttäjien määrä on noussut merkittävästi.

- Huomattava harppaus latausmäärissä on hyvin pitkälti Windows Phone -laitteiden ansiota. Panostamme yrityksenä mobiilistrategiaamme yhä vahvemmin, ja mobiili on meille erittäin merkittävä media. Sen vuoksi aiomme jatkaa aktiivista suunnittelua yhteistyössä Microsoftin ja Nokian kanssa sekä priorisoida jatkossakin Windows Phone -alustaa sovelluskehityksessä, kertoo MTV MEDIAn verkkojohtaja Henrik Laine.

MTV3 Juuri nyt on ahkerassa käytössä suomalaisten Windows Phone -puhelimissa: suurin osa (35 %) palvelun aktiivisesta käytöstä tapahtuu Windows Phone -laitteiden kautta. Toiseksi suosituimman alustan muodostavat yhteenlaskettu iPhone ja iPad -käyttö (yhteensä 32 %).

- MTV MEDIA on panostanut helppokäyttöisten ja laadukkaiden Windows Phone -sovellusten kehittämiseen, ja työ on tuottanut tulosta. Windows Phone -puhelimien suosio kasvaa Suomessa hyvää vauhtia, ja alusta tarjoaa monia mahdollisuuksia mobiililaitteissa menestymiseen panostaville yrityksille, Microsoftin Windows Phone -liiketoimintajohtaja Vesa-Matti Paananen kertoo.

Maksuton MTV3 Juuri nyt -sovellus tuo käyttäjän saataville uutisten, urheilusisältöjen ja viihdeuutisten lisäksi myös paikallissään, sade-ennusteen, Radio Novan ja uusimmat uutiset videona. Sovellus on ladattavissa Windows Phone -puhelinten lisäksi iPhone-, iPad-, Meego- ja Symbian-laitteisiin sekä Windows 8 -tabletteihin


Comments (0)

Skip to main content