Bing Kääntäjä -sovellus nyt saatavilla


Bing Kääntäjä -sovellus Windows 8 -laitteille on nyt ladattavissa Windows Kaupassa. Sovellus tuo tehokkaan käännösteknologian suoraan käden ulottuville. Sen avulla kääntäminen tapahtuu missä tahansa nopeasti yli 40 kielellä suomi mukaan lukien.

Sovellus kääntää sisällön todella nopeasti olipa kyse skannatusta tai kirjoitetusta tekstistä. Käännettävistä teksteistä voi esimerkiksi ottaa kuvan ja sovellus tunnistaa sisällön ja kääntää tekstin haluamallesi kielelle. Voit myös kuunnella käännöksen.

Kääntäjä-sovellus on täydellinen kumppani esimerkiksi matkoilla. Sovellus auttaa kielimuurien yli myös ilman internetyhteyttä, sillä voit ladata Windows 8 -laitteellesi eri kielipaketteja.

Katso aiheesta video ja lataa ilmainen sovellus täällä.

Comments (1)

  1. heikki murula says:

    Haluaisin ladattavaksi sanankääntäjän.

Skip to main content