Outlook saapuu Windows RT -laitteisiin


Osana myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa ilmaista Windows 8.1 -päivitystä saapuu myös Outlook 2013 RT -sovellus Windows ARM-laitteisiin kuten esimerkiksi Surface RT -tablettiin. Tieto asiasta julkistettiin Taipeissa tällä viikolla pidetyssä Computex-tapahtumassa. Microsoftin mukaan käyttäjät ovat toivoneet Outlook-sovellusta ARM-laitteisiin ja palautteeseen on haluttu vastata nopeasti.

Morgan Stanleyn tänä vuonna tekemän tutkimuksen mukaan liki kaksi kolmasosaa tabletin ostajista pitää Microsoftin Officea tärkeimpänä yksittäisenä ohjelmistona. Outlook 2013 RT:tä voi testata Windows-ARM laitteilla 26.6. alkaen eli samana päivänä kun Windows 8.1 -esiversio tulee käyttäjien testiin.

Lue lisää aiheesta Windows-blogista.

[View:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VQb5caeSo00]

Comments (0)

Skip to main content