Windows Phone- ja Windows 8 -sovellusten avulla retkestä Linnanmäelle tulee entistäkin riemukkaampi


Viime vuonna julkaistu Linnanmäen Windows Phone -sovellus on päivitetty täksi kesäksi – nyt huvipuistopäivää voi alkaa suunnitella jo hyvissä ajoin myös Windows 8 -laitteiden avulla. Kaikkiin Linnanmäen uutisiin, laitteisiin, peleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin voi tutustua kätevästi Windows 8 - sovelluksen kautta, vaikkapa kotikoneelta tai tabletilta. Iloinen, värikäs ja vekkuli sovellus houkuttelee ottamaan huvipuistoretkestä kaiken irti, lisäksi sovellus on täynnä reaaliajassa päivittyvää tietoa.

Kun huvipuistopäivä viimein koittaa, on Windows Phone -sovelluksesta hurjasti lisähupia paikan päällä. Helppokäyttöisen Tasku Linnanmäki -sovelluksen avulla voit mm.:

-          Luoda oman retken ja lisätä mukaan osallistujien tiedot ja kuvat, sekä keksiä jokaiselle omat roolit. Oletko vauhtihirmu vai hattaraherkuttelija?

-          Ottaa kuvia, jotka päätyvät osaksi retkeä ja löytyvät myös puhelimen albumista.

-          Kerätä saavutuksia skannaamalla huvipuistosta löytyviä QR-koodeja.

-          Tallentaa koko Linnanmäki-retken tiedot, kuvat ja saavutukset diplomiin, jonka voit tulostaa tai jakaa verkossa.

Hupi ei kuitenkaan pääty vierailuun Linnanmäellä, vaan retken tiedot siirtyvät Windows Phone -puhelimesta suoraan Windows 8 -laitteeseen. Retken tiedot, saavutukset ja valokuvat pysyvät tallessa pilvessä ja ovat jaettavissa helposti sovelluksen kautta. Kesäistä retkeä on helppo fiilistellä vaikka pimeinä talvipäivinä ja suunnitella seuraavaa reissua Linnanmäelle


Comments (0)

Skip to main content