Windows Phone- ja Windows 8 -sovellusten avulla retkestä Linnanmäelle tulee entistäkin riemukkaampi


Viime vuonna julkaistu Linnanmäen Windows Phone -sovellus on päivitetty täksi kesäksi – nyt huvipuistopäivää voi alkaa suunnitella jo hyvissä ajoin myös Windows 8 -laitteiden avulla. Kaikkiin Linnanmäen uutisiin, laitteisiin, peleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin voi tutustua kätevästi Windows 8 – sovelluksen kautta, vaikkapa kotikoneelta tai tabletilta. Iloinen, värikäs ja vekkuli sovellus houkuttelee ottamaan huvipuistoretkestä kaiken irti, lisäksi sovellus on täynnä reaaliajassa päivittyvää tietoa.

Kun huvipuistopäivä viimein koittaa, on Windows Phone -sovelluksesta hurjasti lisähupia paikan päällä. Helppokäyttöisen Tasku Linnanmäki -sovelluksen avulla voit mm.:

–          Luoda oman retken ja lisätä mukaan osallistujien tiedot ja kuvat, sekä keksiä jokaiselle omat roolit. Oletko vauhtihirmu vai hattaraherkuttelija?

–          Ottaa kuvia, jotka päätyvät osaksi retkeä ja löytyvät myös puhelimen albumista.

–          Kerätä saavutuksia skannaamalla huvipuistosta löytyviä QR-koodeja.

–          Tallentaa koko Linnanmäki-retken tiedot, kuvat ja saavutukset diplomiin, jonka voit tulostaa tai jakaa verkossa.

Hupi ei kuitenkaan pääty vierailuun Linnanmäellä, vaan retken tiedot siirtyvät Windows Phone -puhelimesta suoraan Windows 8 -laitteeseen. Retken tiedot, saavutukset ja valokuvat pysyvät tallessa pilvessä ja ovat jaettavissa helposti sovelluksen kautta. Kesäistä retkeä on helppo fiilistellä vaikka pimeinä talvipäivinä ja suunnitella seuraavaa reissua Linnanmäelle


Comments (0)