Windows 8 valtionhallinnon käytössä


Millaisia ovat valtionhallinnon tietoturvahaasteet ja millaisia ratkaisuja Microsoft ja Microsoftin Premier Support tarjoavat haasteiden taklaamiseen? Muun muassa nämä teemat olivat tapetilla Valtionhallinnon Tietoturvapäivässä, joka järjestettiin Microsoftin tiloissa Keilarannassa 28.5.2013.

Tilaisuus houkutteli paikalle nelisenkymmentä valtionhallinnon tietoturva- ja laiteratkaisuista päätöksiä tekevää ihmistä. Heille tarjoiltiin kattava paketti muun muassa Windows 8:n ja sen Enterprise Editionin käytettävyydestä sekä tietoturvasta valtionhallinnon näkökulmasta.

Videolla Microsoftin ratkaisuarkkitehti Ilkka Kaskisaari kertoo, mitä tietoturvasta pitää ymmärtää, kun laitekantaa lähdetään uusimaan. Kaskisaari kertoo myös, miten uudet Windows 8 -tabletit soveltuvat valtionhallinnon käyttöön.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=h-UkeF-sa2g&list=UUKQBwV7aX-p1eduBwOdLVYw&index=2]

Comments (0)

Skip to main content