Surface Pro nyt myynnissä Suomessa


Surface Pron myynti alkaa tänään Suomessa.  Myynnin aloittaa ensimmäiseksi Verkkokauppa.com. Expert-ketjun liikkeisiin laite saapuu myös heti kesäkuun ensimmäisinä päivinä. Laitteen saa hankittua myös www.microsoftstore.fi -sivustolta.

Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmää käyttävä Surface Pro tarjoaa täysiverisen Windows 8 -PC:n, joka näyttää, tuntuu ja käyttäytyy kuin tabletti. Surface Prolla voi tehdä käytännössä kaiken, mitä yleisesti on totuttu tekemään PC:llä, erinomaista tietoturvaa unohtamatta.

Laitetta kolme viikkoa testannut MTV3 Median kehityspäällikkö Jonne Köpman pitää uutuutta toimivana kokonaisuutena.

”Surface Prolla onnistuvat kaikki arkiset työtehtävät yhtä hyvin kuin vapaa-ajan viihdekäyttö. Testijakso on ollut positiivinen kokemus ja voisin hyvin vaihtaa nykyisen kannettavan tietokoneeni siihen.”

Köpmanin mukaan laitteessa pyörivät kaikki tarpeelliset ohjelmat ja se on luotu kulkemaan mukana tien päällä. Hänen mielestä Type Cover -näppäimistö tekee kirjoittamisesta helpon ja jos mukaan liittää vielä ulkoisen hiiren niin matkatyöläisen paketti on valmis.

64 GB:n muistilla varustetun Surface Pro -version suositushinta on 879 euroa ja 128 GB:n version hinta on 979 euroa. Laitteessa on Intel Core i5 -suoritin, USB-portti, microSDXC-korttipaikka sekä 16:9-HD-laajakuvanäyttö. Surface-kynällä voi luontevasti kirjoittaa ja piirtää käsin. Lisäksi laitteelle on mahdollista hankkia lisävarusteita, kuten roiskeenkestävä Touch Cover, ohut Type Cover -näppäimistö, HD AV- ja VGA-sovittimet ja Wedge Touch Mouse Surface Edition -hiiri.

Lue lisää www.surface.com-sivuilta ja Surface-blogista. Seuraa Surfacea myös Facebookissa ja Twitterissä sekä Microsoft Suomi Facebook -sivulla.


Comments (0)

Skip to main content