Uusi Kinect for Windows -sensori julkistetaan ensi vuonna


Kinect for Windows -tiimi tuo markkinoille uuden Kinect for Windows -sensorin ensi vuonna. Tieto tulee jännittävään aikaan, sillä aiemmin tällä viikolla Microsoftin julkisti myös uuden Xbox One -viihdejärjestelmän. Sekä Xbox Onen uusi Kinect-sensori että uusi Kinect for Windows -sensori rakennetaan käyttämällä samoja tekniikoita. Kinect for Windows on osa Microsoftin jatkuvaa pyrkimystä tarjota yrityksille ja organisaatioille uusinta intuitiivista käyttöliittymätekniikkaa, jonka avulla voi kehittää ja ottaa käyttöön innovatiivisia kosketusvapaita sovelluksia.

Uusi Kinect for Windows -sensori tarjoaa entistä suuremman tarkkuuden, laajennetun näköalueen ja täysin uuden aktiivisen infrapunanäön. Laite myös reagoi aiempaa tarkemmin ja nopeammin. Tulevien kuukausien aikana Kinect for Windows -tiimi paljastaa lisää tietoja uudesta sensorista ja sen kehitystyökaluista. 

Lisätietoja julkistuksesta on Kinect for Windows -blogissa, tiimin Facebook-sivulla ja Twitter-kanavalla


Comments (0)

Skip to main content