Tervetuloa Xbox One!


Microsoft esitteli eilisiltana kaikkien aikojen viihdejärjestelmän, jossa on kaikki yhdessä laitteessa. Huikeita uudistuksia esitellyt seuraavan sukupolven Xbox sai nimekseen Xbox One.

Hittipelit, Steven Spielbergin tuottama tv-sarja Halo ja uudenlainen tv-kokemus muuttavat pelaamisen, television ja viihteen olohuoneissamme. Xbox One asettaa käyttäjän pelien, television katselun, elokuvien, musiikin, urheilun ja Skype-viestinnän keskipisteeseen ja hyödyntää huippuluokan liiketunnistusta ja maailman luonnollisinta käyttöliittymää: käyttäjän omaa ääntä. Uuden Xbox Onen uraauurtavia ominaisuuksia:

  • Televisio Xbox Onessa. Navigoi ja katso suoraa tv-lähetystä kaapeli- tai satelliittidigisovittimellasi tai teleoperaattorisi digiboksin välityksellä Xbox Onen kautta.
  • Koti. Käynnistä viihdejärjestelmäsi kahdella merkittävällä sanalla, ”Xbox On”, ja henkilökohtainen aloitusnäyttö toivottaa sinut tervetulleeksi suosikkipeleihisi, -televisio-ohjelmiisi ja -viihteeseesi.
  • Snap. Tee kahta asiaa yhtä aikaa kotisi suurimmalla ruudulla - esimerkiksi juttele ystäviesi kanssa Skypessä samalla kun katsot televisiolähetystä.
  • Skype Xbox Onelle. Voit jutella ystäviesi kanssa televisiosi kautta uskomattomalla teräväpiirtokuvalla tai soittaa Skype-ryhmäpuheluita televisiollasi – ensimmäistä kertaa.
  • Trendit. Pysy kartalla ystäviesi tv-suosikeista ja selvitä mitkä ovat trendit Xbox-yhteisössä.
  • OneGuide. Löydät suosikkiviihteesi helposti etsimällä sitä tuottajan, nimen tai ajan mukaan pelkästään omaa ääntäsi käyttäen, esitettynä sinua varten luodussa ohjelmaoppaassa.

Esittelyssä Xbox One -pelejä - myös yksinoikeudella

Xbox Onea varten paljastettuihin menestysnimekkeisiin kuuluvat:

  • Forza Motorsport 5 Turn 10 Studiosilta on viimeisin versio viimeisten 10 vuoden parhaimmat arvostelut saaneesta kilpa-ajopelisarjasta. Mikään peli ei tarjoa paremmin ajamisen nautinnollista tunnetta - kuin olisit itse ratin takana. Saatavissa vain Xbox Onelle, heti julkaisupäivänä.
  • Call of Duty: Ghosts on Call of Duty -pelisarjan uusi sukupolvi ja tarjoaa tähän asti kauneimman ja mukaansatempaavimman Call of Duty -kokemuksen. Activision ja Microsoft kertoivat myös läheisen yhteistyönsä uudistamisesta, jonka myötä nähdään Xboxin tarjoaman Call of Duty® Championshipin paluu sekä täysin uutta koneelle ladattavaa sisältöä, joka ilmestyy ensimmäisenä ja yksinoikeudella Xboxille.
  • FIFA 14-, Madden NFL 25-, NBA LIVE 14- ja EA SPORTS UFC -pelit EA SPORTSilta tulevat muuttamaan tapaa, jolla kuluttajat kokevat ja pelaavat urheilupelejä. Uuden EA SPORTS Ignite -moottorin ajamana nämä uudet EA SPORTS -pelit esittelevät upeita innovaatioita pelien älykkyydessä, pelaajien liikkeessä ja pelimaailmojen elävyydessä. EA SPORTS julkisti myös lupauksen lähikuukausina paljastettavasta yksinoikeussisällöstä, joka lisää EA SPORTSin sitoutumista Xbox Oneen.
  • Quantum Break -peli suomalaiselta Remedy Entertainmentiltä, Max Paynen ja Alan Waken luojilta, on käänteentekevä viihdekokemus, joka hämärtää pelaamisen ja TV:n välisen rajan integroimalla draamaa ja peliä yhdeksi saumattomaksi, ainutlaatuisella tavalla mukaansa tempaavaksi kokemukseksi. Se, miten pelaat peliä vaikuttaa ohjelmaan ja ohjelma kertoo, miten peliä tulee pelata.

Xbox Onelle ilmestyvien mahtavien pelien lisäksi Microsoft paljasti yksinoikeudella sisältökumppanuuksia useiden TV:n, urheilun ja viihteen suurimpien nimien kanssa. Esimerkiksi maailmankuulu ohjaaja Steven Spielberg toimii tuottajana ”Halo”-televisiosarjassa, joka käsittää yksinomaista Xbox One -sisältöä ja joka on valmistettu yhteistyössä 343 Industriesin ja Xbox Entertainment Studiosin kanssa.

Xbox Liven ja Kinect-liiketunnistuksen uusi sukupolvi

Xbox One on luotu vahvistamaan kokonaan uutta Xbox Live -sukupolvea, joka on vahvempi, henkilökohtaisempi ja älykkäämpi. Tallenna ja säilytä henkilökohtaista profiiliasi, pelejäsi ja viihdettäsi pilvessä, jolloin voit käyttää niitä milloin tahansa mistä Xbox One -laitteesta tahansa. Xbox Live Gold -jäsenyys siirtyy saumattomasti Xbox Oneen.

Täysin uudelleen suunniteltu, käänteentekevä 1080p Kinect-sensori on tarkempi, nopeampi ja intuitiivisempi. Sen vertaansa vailla oleva näkö-, liike- ja ääniteknologia mahdollistavat peleihin ja viihteeseen osallistumisen aivan uudella tavalla laajentamalla sen näkökenttää ja tarkkuutta. Se toimii melkein missä tahansa valaistusolosuhteissa, tunnistaa tarkan liikehallinnan pienestä ranneliikkeestä ja erottaa äänesi jopa meluisassa huoneessa edistyksellistä äänenerottamista käyttäen.

Xbox One julkaistaan tulevana jouluna ympäri maailman. Lisätietoja Xbox Onesta ja hittipeleistä paljastetaan kesäkuun Electronic Entertainment Expossa Los Angelesissa.

Tarkemmat tiedot ja materiaalia osoitteesta http://news.xbox.com
Suomenkielinen tiedote kokonaisuudessaan ja mahdolliset rajoitukset: http://news.cision.com/fi/sek-public-oy/r/microsoft-esittelee-kaikkien-aikojen-viihdejarjestelman--jossa-on-kaikki-yhdessa-laitteessa--xbox-on,c9417689

Katso Xbox One Unveil Video:

[View:https://www.youtube.com/watch?v=TP_E6Bn6fWM&feature=youtu.be]

Comments (0)

Skip to main content