Surface Pro saatavana Suomessa 30.5. alkaen


Surface Pro tulee myyntiin Suomessa 30.5. Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmää käyttävä Surface Pro tarjoaa täysiverisen Windows 8 -PC:n, joka näyttää, tuntuu ja käyttäytyy kuin tabletti. Surface Prolla voi tehdä käytännössä kaiken, mitä yleisesti on totuttu tekemään PC:llä, tietoturvaa unohtamatta.

Surfacen voi hankkia Gigantista, Verkkokauppa.comista sekä www.microsoftstore.fi:stä. 64 GB:n muistilla varustetun Surface Pro -version suositushinta on 879 euroa ja 128 GB:n version hinta on 979 euroa. Laitteelle on mahdollista hankkia lisävarusteita, kuten roiskeenkestävä Touch Cover, ohut Type Cover -näppäimistö, HD AV- ja VGA-sovittimet ja Wedge Touch Mouse Surface Edition -hiiri.

Kevyen, mutta kestävän kuoren sekä sisäänrakennetun jalustan ja integroidun suojan myötä Surface Prota on helppo käyttää missä vain. Laitteessa on Intel Core i5 -suoritin, USB-portti, microSDXC-korttipaikka sekä 16:9-HD-laajakuvanäyttö. Surface-kynällä voi luontevasti ja intuitiivisesti kirjoittaa ja piirtää käsin.

Lue lisää lehdistötiedotteesta, www.surface.com-sivuilta ja Surface-blogista. Seuraa Surfacea myös Facebookissa ja Twitterissä sekä Microsoft Suomi Facebook -sivuja.

Surface Windows 8 Pro, syaaninvärinen Touch Cover ja Surface-kynä

Comments (0)

Skip to main content