SkyDrivellä jo yli 250 miljoonaa käyttäjää


SkyDrive-palvelu jatkaa kasvuaan. Lokakuisen Windows 8:n julkaisun jälkeen SkyDrive-käyttäjien määrä on kasvanut 50 miljoonalla. Tällä hetkellä yhteensä yli 250 miljoonaa käyttäjää tallentaa tiedostojaan SkyDriveen ja jakaa niitä ystäviensä kanssa.

Viime kuukausien aikana olemme tehneet lukuisia uudistuksia SkyDrive -palveluun. Esimerkiksi uuden Office-ohjelmiston oletustallennuspaikkana on SkyDrive ja SkyDrive-sovellus iOS-käyttöjärjestelmälle on päivittynyt. SkyDrive-tiedostolataamisen suorituskykyä on myös selkeästi parannettu.

Hiljattain kerroimme myös, että Microsoft-tilien määrä on noussut 700 miljoonaan ja että tilin tietoturvaa on parannettu kaksivaiheisella tunnistautumisella. Lisäksi Hotmailin korvanneeseen Outlook.com -sähköpostipalveluun on tulossa uusi ominaisuus, jonka avulla voi lisätä mitä tahansa aineistoa SkyDrivestä suoraan sähköpostiviestiin.

SkyDriven avulla käytät tiedostojasi lähes millä tahansa laitteella; PC:llä, Mac:illä, tabletilla ja puhelimella.

Lue lisää SkyDrive-blogista.

Comments (0)

Skip to main content