Microsoft 8 -talo hurmaa vieraansa


Microsoft 8 -talo avaa tänään ovensa kahdeksalle hurmaavalle persoonalle. Microsoft 8 -talo on inspiroiva tila, jossa neljä persoonallista bloggaajaa ja neljä innokasta Microsoftin yleisökilpailun voittajaa viettävät ikimuistoisen päivän huippumodernin teknologian parissa. Päivän aikana talon asukkaat tutustuvat Microsoft-maailmaan, tapaavat mielenkiintoisia ihmisiä, suorittavat haastetehtäviä, jotka sisältävät muun muassa kokkailua, urheilua ja valokuvausta. Lisäksi talossa vierailee myös joukko eri alojen ammattilaisia antamassa vinkkejä ja inspiraatiota päivän tehtäviin. Neuvoja asukkaille tulee jakamaan mm. tunnettu valokuvaaja Jere Hietala sekä ruoka-alan monitaituri Meri-Tuuli Lindström

Microsoft 8 -talon tapahtumia ja tunnelmia voi seurata talon omassa blogissa sekä Twitterissä

Microsoft 8 -talon bloggaajien kirjoituksia pääset seuraamaan heidän blogeissaan:

Ruoka-alan monitaituri Meri-Tuuli Lindström mukana kokkailuhaasteen inspiroijana.

Yleisökilpailusta taloon valikoituivat unelmia rakastava Karoliina, lapsekkaan utelias Laura, iloinen kotiäiti Mari sekä sisulla varustettu Pohjanmaan tyttö Sanna.


Comments (0)

Skip to main content