Windows XP -tuen viimeinen vuosi alkaa: pk-yrityksille Windows 8 ja Office 2013 kampanjahintaan


Microsoftin käyttöjärjestelmien kehityksessä saavutetaan ensi vuoden huhtikuussa merkkipaalu, kun Windows XP:n päivitykset loppuvat. Yrityskäyttäjien ei tarvitse huolestua arvokkaiden tietojensa kohtalosta, sillä Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, Windows 8, pystyy tekemään saman kuin Windows XP ja paljon enemmän.

Päivittämistä uuteen käyttöjärjestelmään ei kannata yrityksissä siirtää vuoden päähän. Seuraavat asiat kannustavat pohtimaan päivitystä jo nyt:

  • Millaista tukea tarvitset työsovelluksiisi? Windows XP:n markkinoilta poistumisen lähestyessä myös sille suunniteltujen sovellusten tuki vähenee ja niiden ylläpidosta tulee koko ajan kalliimpaa.
  • Millaisia laitteita työntekijäsi kaipaavat ollakseen menestyksekkäitä? Alati uudistuvan Windows 8 -laitekannan avulla pystyt vastaamaan työntekijöidesi tarpeisiin ja tarjoamaan heille mieluisen tavan työskennellä.
  • Miten hallinnoit yritysverkossasi olevia laitteita? Yrityksissä halutaan pysyä teknologian kehityksen kärjessä, sillä niillä on yhä suuremmat tarpeet suojella tietojaan ja hallita paremmin laitekantaansa, unohtamatta yhteensopivuutta ja tietoturvaa.

Windows XP:tä käyttäville pk-yrityksille on tarjolla 15 %:n Windows 8 ja Office 2013 Standard -päivitystarjous kesäkuuhun asti. Ota yhteyttä omaan Microsoft-jälleenmyyjääsi.

Lue lisää lehdistötiedotteesta sekä Windows 8 Pro -sivuilta.

Comments (0)

Skip to main content