VIDEO: Seniorit sukelsivat Windows 8 -maailmaan Keilarannassa


VIDEO: Seniorit sukelsivat Windows 8 -maailmaan Keilarannassa

Miten käytän tietokoneellani verkkopankkia ja voiko tällä puhelimella myös soittaa? Muun muassa näitä kysymyksiä ikäihmiset kysyvät tiuhaan pääkaupunkiseudulla jo yli kymmenen vuoden ajan toimineilta ENTER ry:n vertaisoppailta. Eri puolilla pääkaupunkiseutua sijaitsevissa neuvontapisteissä, kuten kirjastoissa ja senioritalo Sandelsissa vapaaehtoiset vertaisopastajat auttavat vuosittain yli tuhatta ikätoveriaan pärjäämään jatkuvasti kehittyvän teknologian kanssa. Opastajat antavat vinkkejä myös siihen, miten teknologialla voi helpottaa arkisten asioiden hoitamista.

20.3.2013 viitisenkymmentä ENTER ry:n vertaisopastajaa vieraili Microsoftilla ja tutustui Windows 8 -käyttöjärjestelmään ja siihen, mitä uutta Windows 8 voi tuoda seniorien nettiarkeen. 

Videolla ENTER ry:n puheenjohtaja Raimo Anttila ja vapaaehtoinen vertaisopastaja Timo Puska kertovat, mikä senioreita päätelaitteiden käytössä pohdituttaa. Video tarjoaa myös Microsoftin Windows 8 -vinkit senioreille.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=wpkU3x6K6WM&list=UUKQBwV7aX-p1eduBwOdLVYw&index=4]

Comments (0)

Skip to main content