Windows 8 Pro -päivitystarjous opiskelijoille


Nyt opiskelijoiden kannattaa tehdä omasta tietokoneesta vieläkin parempi ja ladata Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmä erinomaiseen tarjoushintaan 59,99 euroa (normaalihinta 279,99 €). Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Katso lisää opiskelijatarjouksesta täällä ja koe uusi sovellusten maailma sekä paljon muuta.

Microsoft kannustaa opiskelijoita hyödyntämään elämässään myös Microsoftin pilvipalveluja. Esimerkiksi SkyDriven avulla opiskelijoiden on helppo tehdä yhteistyötä ja tallentaa palveluun erilaisia tiedostoja. SkyDrive tarjoaa seitsemän gigatavua ilmaista pilvitallennustilaa, jota voi käyttää mistä tahansa internetin avulla. 

Pilvipohjainen Office365 -palvelu puolestaan yhdistää tunnetuimpien ja luotetuimpien työpöytäohjelmistojen online-versiot sekä tehokkaat viestintä- ja yhteistyöratkaisut yhdeksi paketiksi. Office365 University -kampanja tarjoaa opiskelijoille 1-6 kuukauden maksuttoman tutustumisjakson palveluun.

Comments (0)

Skip to main content