Työ ja huvi samassa paketissa: Kevään Windows 8 -tabletit


Mietitkö, mikä on se laite, joka mahdollistaa sekä tehokkaan työn tekemisen että vaivattoman viihteestä nauttimisen? Älä mieti enää, vaan hanki itsellesi Windows 8 -tabletti tai hybridi. Suosituimmista Windows 8 -laitteista löytyy sopiva kone jokaiseen käyttötarkoitukseen. 

Asus Vivo Tap RT on täydellinen kumppani liikkuvalle elämäntavalle. Uskomattoman ohuessa ja kevyessä hybridissä ei suorituskyvystä tai kannettavuudesta ole tingitty. Saatavilla myös 3G-yhteydellä. Lue lisää täältä.

Microsoft Surface RT -laitteessa kiteytyvät sekä kiehtova viihde-elämys että työväline tärkeiden asioiden hoitamiseen. Sen ainutlaatuinen VaporMg-kotelo on laadukas taidonnäyte, joka on erittäin kevyt ja kestävä. Integroitu jalusta mahdollistaa handsfree-ajanvietteen. Jalustan ansiosta voit katsella HD-videoita, ottaa kauniita valokuvia tai käyttää Touch Cover -suojaa. Kun haluat käyttää Surfacea taulutietokoneena, käännä jalusta suljettuun asentoon, jolloin se katoaa kotelon sisälle. Lue lisää.

Samsung ATIV Smart PC:tä voi käyttää viihteeseen tablettina ja työhön kannettavana. Käyttötavasta riippumatta Samsung ATIV Smart PC tuo kaiken sormiesi ulottuville. S-kynä kannustaa luovuuteen. Voit tehdä sillä muistiinpanoja, piirtää ja muokata kuvia näytöllä. Lue lisää.

Acer Iconia W510 on monipuolinen Windows 8 -tabletti, joka soveltuu mainiosti käyttäjille, jotka haluavat vapautta ja helppoutta. Yksi laitteen hienoista ominaisuuksista on kosketusnäytön kolmitoimisuus, jonka avulla käyttäjän on helppo vaihtaa kosketus-, kirjoitus- ja esitystilojen välillä. Lue lisää

HP Envy x2:lla voit siirtyä nopeasti kannettavasta tablettiin ja takaisin.  Monipuolista laitetta voi käyttää sekä kosketuksella että näppäimistöllä. Beats Audio ja kaksoiskaiuttimet tarjoavat mahtavalta kuulostavan ja runsaan äänimaailman. Suuret katselukulmat ja 11,6 tuuman HD-näytön kirkkaat ja eloisat värit takaavat kristallinkirkkaat elokuvat, kuvat, musiikin ja pelit. Lue lisää.

Lenovo Yoga on maailman ensimmäinen monitilainen ultrabook. Voit käyttää sitä kannettavana tai tablet-PC:nä tai asettaa sen taittotilaan – kukin tila on optimoitu Windows 8 -käyttöön. Kun taitat Yogan näytön taaksepäin, voit nauttia monen kosketuksen pelaamisesta ja yhteisösivustoista 13,3 tuuman HD-taulunäytössä. Jos katsot esimerkiksi elokuvia, luet tai selaat Internetiä, voit kääntää näytön kätevään taittotilaan. Laitetta voi käyttää neljällä eri tavalla: kannettavana, tablet-PC:nä, taitto-PC:nä ja jalustalla. Voit siis tukea sen pystyyn tai laskea alas.  Lue lisää.

Windows RT -tableteissa on ARM-suorittimet, jotka tuovat laitteisiin keveyttä ja pitkän akkukeston. Windows RT -laitteissa on valmiiksi asennettuna Officen Home & Student 2013 -versio (Word, Excel, PowerPoint ja OneNote). Windows RT -laitteisiin ei sen sijaan voi asentaa muita niin sanottuja perinteisiä työpöytäsovelluksia. Asennettavat sovellukset hankitaan Windows-kaupasta. Laitteista löytyy myös usb-portti, joka helpottaa lisälaitteiden liittämistä muun muassa ulkoiseen näyttöön.

Atom-suorittimet on puolestaan suunniteltu tablettien ja hybridien kannettavuutta sekä pitkää akunkestoa silmälläpitäen. Tableteilla pystyy käyttämään niin perinteisiä Windows 7:stä tuttuja työpöytäsovelluksia kuin Windows-kaupasta ostettavia uusia sovelluksiakin

 

Comments (0)

Skip to main content