Windows 8 sai Twitter-sovelluksen


Twitter-sovellus on nyt ladattavissa Windows Kaupasta Windows 8 -laitteisiin. Tuttujen Twitter-ominaisuuksien lisäksi Windows 8:lle suunnitellussa sovelluksessa on täysin uusia käyttötapoja. 

  • Käytä toista sovellusta yhtä aikaa Twitterin kanssa. Napsauta Twitter näytön oikeaan tai vasempaan laitaan ja aloita toisen sovelluksen käyttö. Tämän toiminnon avulla voit säätää sovelluksen koon yhteen kolmasosaan, kahteen kolmasosaan tai koko ruudun kokoiseksi.
  • Kuvat – isoina ja keskellä. Selausnäkymän avulla voit sekä katsoa isompia versioita yksittäisistä kuvista tai katsoa useita kuvia putkeen.
  • Jaa sisältöä mistä tahansa sovelluksesta. Jaa-oikopolku -ominaisuuden ansiosta voit jakaa sisältöä, esimerkiksi kuvia tai uutisia, mistä tahansa muusta sovelluksesta Twitteriin.
  • Löydä haluamasi tili helposti. Hae-oikopolku -ominaisuuden ansiosta tietyn tilin tai keskusteluketjun löytäminen on erittäin helppoa.
  • Tapahtumaruutujen avulla pysyt menossa mukana. Jatkuvasti päivittyvä Twitter-tapahtumaruutu pitää sinut aina ajan tasalla riippumatta siitä, mikä sovellus sinulla on käytössä.

 Käy katsomassa lisätietoja Twitter blogista ja  Windows Experience blogista.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=xLmN-40P_X4&feature=player_embedded]


Comments (0)

Skip to main content