Michael Monroen toimisto on aina mukana


”Pakko myöntää, että omat tekemiset saa vähän paremmin hallintaan, kun toimisto on aina mukana siellä missä sitä tarvitsen”, totesi Michael Monroe tammikuussa kun hän otti ensituntumaa uuteen Officeen. Nyt Monroe esittelee omia Office-kokemuksiaan seitsemällä videolla, joista ensimmäinen julkaistiin tällä viikolla ja seuraavat viikon välein tästä eteenpäin. Julkistuksia voi seurata Facebookissa ja samalla osallistua Office-kilpailuihin.

Office 365 Home Premium on Microsoftin suositun Office-tuoteperheen uudistettu versio. Sen uudet ominaisuudet on kehitetty auttamaan erityisesti työn ja vapaa-ajan kiireiden kanssa painivia ihmisiä. Katso Microsoftin tutkimustiedotteesta lisää aiheesta ja miten paljon sinäkin voit säästää aikaa ottamalla ajankäyttösi haltuun uudella Officella.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=Rw-Qd0i_KMo]


Comments (0)

Skip to main content