Microsoft julkisti seuraavan sukupolven Office 365 -pilvipalvelun yrityksille


Uusi Office 365 on nyt tarjolla yrityksille ja yhteisöille ympäri maailman. Microsoftin tähän asti täydellisin Office-pilvipalvelu tuo uusia ominaisuuksia ja ratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan niin pienten, keskisuurten kuin suurten organisaatioiden tarpeita ja budjettia. Office 365:n parannetut yhteisölliset ominaisuudet ovat mahdollisia jo tutun SharePoint Onlinen sekä Yammerin mukaantulon ansiosta. Lisäksi kesäkuussa mahdollistuu Lync- ja Skype-viestintäsovellusten yhteensopivuus läsnäolotietojen, pikaviestinnän ja äänen osalta. Office 365 on nyt tarjolla 69 markkina-alueella 17 kielellä. Vuoden toisella neljänneksellä mukaan tulee 20 uutta markkina-aluetta ja 16 kieliversiota.

2011 tapahtuneen ensijulkaisun jälkeen Office 365 on ollut yksi Microsoftin historian nopeimmin kasvavista liiketoiminnoista. 18 kuukautta lanseerauksen jälkeen, joka viides Microsoftin yritysasiakas käyttää Office 365 -palvelua. Vuosi sitten suhde oli yksi seitsemästä.  Pk-yrityksissä Office 365:n käyttö on kasvanut 150 prosenttia vuoden aikana. Julkistuksen yhteydessä Microsoft kertoi useista uusista Office 365 -käyttäjistä mukaan lukien Punainen Risti, Toyota, Texasin osavaltio ja Chicagon kaupunki.

Myös Suomessa Office 365 -käyttöönottojen määrä on voimakkaassa kasvussa. Mm. Basware, Suomen Talousverkko ja Kiinteistömaailma ovat hakeneet Office 365:stä niin kustannushyötyä kuin käytön helppoutta.

Tämän päivän lanseerauksen myötä uusi Office on tarjolla niin yrityksille ja muille yhteisöille kuin kuluttajille. Kuluttajille tarkoitettu Office 365 Home Premium lanseerattiin tammikuun 2013 lopussa. Officen voi hankkia suoraan Microsoftilta tai sen kumppaneilta

Office-ratkaisut kaiken kokoisille organisaatioille  

  • Office 365 Small Business Premium – on suunniteltu 1-10 hengen pienille yrityksille ja organisaatioille. Täydellisen Office-sovellusvalikoiman lisäksi tämä palvelu sisältää yrityssähköpostin, jaetut kalenterit, verkkosivutyökalut ja HD-tasoisen video- ja verkkoneuvottelupalvelun. Palvelun ylläpito on erityisen helppoa eikä se vaadi IT-erityisosaamista.
  • Office 365 Midsize Business – on suunniteltu 10–250 työntekijän keskisuurille yrityksille. Keskisuurille yrityksille se tarjoaa suuryritysluokan kommunikaatio- ja yhteistyöpalvelut sekä helpomman hallinnan. Palvelu pitää sisällään myös Active Directory -integraation ja verkkopohjaisen hallintakonsolin sekä toimistoaikaan auki olevan puhelintuen. Vuositilauksen hinta on 147,60 euroa, mikä vastaa 12,30 euroa käyttäjää kohden kuukaudessa.
  • Office 365 ProPlus – Office 365 ProPlus tarjoaa tuoreimmat ja täydellisimmät Office-sovellukset palveluna: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath, Access ja Lync. Se toimii viidessä käyttäjän laitteessa mukaan lukien Windows-tabletit, PC- ja Mac-laitteet. Käyttäjä voi kirjautua Office 365:een lähes millä tahansa laitteella, ja hänen dokumenttinsa ja henkilökohtaiset asetuksensa seuraavat ajantasaisina mukana – laitteenvaihdon jälkeen Office opastaa suoraan siihen paikkaan, mihin käyttäjä viimeksi jäi. IT-yksikkö pystyy puolestaan vaivattomasti hallinnoimaan Office 365 ProPlus -palvelua muiden Office-versioiden rinnalla.

Lue lisää aiheesta lehdistötiedotteesta.


Comments (0)

Skip to main content