Internet Explorer 10 saataville Windows 7:lle


Microsoft on julkistanut uuden Internet Explorer 10 -verkkoselaimen (IE10) Windows 7 -käyttöjärjestelmälle. Selain tulee saatavalle yli 700 miljoonalle Windows-asiakkaalle maailmanlaajuisesti 95 eri kielellä. IE10 tukee uusia verkkostandardeja ja tarjoaa markkinoiden parasta tehoa ja tietoturvaa. IE10 on 20 % tehokkaampi kuin edeltäjänsä IE9 ja useiden eri lähteiden mukaan markkinoiden nopein verkkoselain.

Internet Explorer 10 on Microsoftin uusin verkkoselain, jota jo käytetään kosketusnäytöille suunnitellussa Windows 8 -käyttöjärjestelmässä.

IE10 on ladattavissa tästä päivästä lähtien. Lähiviikkoina Windows 7 -käyttäjien verkkoselaimet päivitetään automaattisesti IE10:een. Windows 7:n käyttäjille tämä on merkittävä edistys, sillä he pääsevät hyödyntämään samaa nopeutta ja web-alustaa, jota Windows 8:n IE10-selain tarjoaa.

Uuden IE10-selaimen myötä verkkosivujen kehittäjät voivat kerralla luoda HTML5-sivuja, jotka samalla koodauksella toimivat eri alustoilla ja laitteilla.

Tutustu nykyaikaiseen IE10-selaimeen ja näyttäviin sivustoihin täällä. Lue aiheesta lisää myös Exploring IE -blogista sekä IE:n kehittäjäblogista.

Comments (0)

Skip to main content