Outlook.com-sähköpostipalvelu nyt saatavilla


 

Maailman nopeimmin yleistyvä sähköpostipalvelu Outlook.com täysversio on nyt saatavilla kuluttajille. Verkkopohjainen, maksuton Outlook.com on uudistunut sähköpostipalvelu, jossa käyttökokemus on luotu nykyajan selaimille ja laitteille.

Tähän asti Outlook.com-palvelua on voinut kokeilla ”preview”-ennakkoversiona reilun puolen vuoden ajan. Ennakkoversiolla on maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa aktiivista käyttäjää, mikä tekee Outlook.comista markkinoiden nopeimmin yleistyvän sähköpostipalvelun.

Ennakkoversion myönteisen asiakaspalautteen myötä kaikki nykyiset Hotmail-sähköpostitilit päivitetään lähikuukausina automaattisesti Outlook.com-sähköpostipalveluun.

Kaikki nykyisen Hotmail-tilin tiedot, tiedostot, viestihistoria, asetukset sekä Hotmail-sähköpostitunnus säilyvät ennallaan siirryttäessä käyttämään uutta Outlook.com -palvelua. Vain käyttöympäristö muuttuu. Kaikki Hotmail -osoitteisiin lähetetyt viestit tulevat myös jatkossa Outlook.com -sähköpostilaatikkoon.

Palveluun voi kirjautua vanhalla Hotmail-tilillä tai luoda kokonaan uuden Outlook.com-sähköpostitunnuksen. Tähän tunnukseen on mahdollista yhdistää olemassa oleva Hotmail-tili. Uuden tunnuksen luominen ei kuitenkaan ole välttämätöntä vaan vanhan Hotmail-osoitteen voi säilyttää.

Lue aiheesta lisää Outlook-blogissa.

 

Kuva 1. Outlook.com keskustelunäkymä

 

[View:https://www.youtube.com/watch?v=57Xk4kbm0cs&feature=player_embedded]

[View:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QRsojCj4Vws]

Comments (0)

Skip to main content