Surface RT nyt saatavana Suomessa


Windows RT -käyttöjärjestelmällä varustettu Microsoft Surface RT -laite on tänään 14.2. alkaen ostettavissa 13 uudessa maassa: Suomi, Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Luxemburg, Norja, Portugali, Ruotsi, Sveitsi sekä Tanska.

Surface RT -laitteet ovat saatavilla torstaista 14.2. alkaen osoitteesta www.microsoftstore.fi. Lisäksi laitetta voi ostaa Verkkokauppa.comin ja Gigantin myymälöissä.

Laite on saatavilla sekä 32 GB että 64 GB -malleina yhdessä mustan Touch Coverin kanssa. Suositellut vähittäismyyntihinnat ovat 579 euroa ja 679 euroa. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus hankkia laitteet ilman Touch Coveria ja ostaa itselleen mieluinen näppäimistö (syaani, valkoinen tai musta Touch Cover tai musta Type Cover). Ilman Touch Coveria myytävien laitteiden suositellut vähittäismyyntihinnat ovat 479 euroa ja 579 euroa.

Surface RT -laitteissa on erittäin kevyt, mutta samalla kestävä magnesiumkuori sekä sisäänrakennettu jalusta ja roisketiiviit, mustat tai värilliset suojat, joilla voi myös kirjoittaa. Laitteessa on täysimittainen USB-portti ja microSDXC-korttipaikka lisämuistille sekä 16:9-laajakuvanäyttö sisällön optimaaliseen katseluun ja jakamiseen.

Holiday Club Saariselkä lähti ensimmäisenä Suomessa parantamaan asiakaskokemustaan uusien Surface RT -laitteiden avulla. 16. helmikuuta avattavassa Game Lounge -pelimaailmassa kylpylähotellin vieraat pääsevät tutustumaan Windows RT:hen, Xboxiin ja Kinectiin yli kymmenen laitteen ja kokemuksen voimin.

Lue lisää Surfacesta lehdistötiedotteesta, Surface-nettisivuilta ja Surface-blogista. Seuraa myös Surfacea Twitterissä ja Facebookissa – myös Microsoft Suomen Facebook-sivuilla.

Comments (0)

Skip to main content