Microsoft on Suomen toiseksi paras työpaikka


Microsoft jatkaa ainutlaatuista menestystään Suomen Great Place to Work -kilpailussa. Tänä vuonna yhtiö valittiin Suomen toiseksi parhaaksi työnantajaksi, mikä nosti Microsoftin viime vuoden sijoitusta kahdella pykälällä. Microsoft on voittanut kilpailun kolmesti ja viimeisen yhdeksän vuoden aikana se on aina sijoittunut viiden parhaan joukkoon.

Kuluva viikko on tuonut kaksi huomionosoitusta Microsoftin panostukselle työhyvinvointiin ja työn tekemisen uusiin muotoihin, sillä alkuviikosta henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry ja vakuutusyhtiö Ilmarinen valitsivat Microsoftin vuoden 2012 henkilöstöteko-kilpailun voittajaksi. Microsoft sai palkinnon Läsnätyöllä joustoja ja työtyytyväisyyttä -hankkeella, jossa joustavoitettiin työn tekoa ja rakennettiin läsnätyötä tukeva hyvinvointiohjelma.

Viime kesänä Great Place to Work -instituutti valitsi Microsoftin Euroopan parhaaksi työpaikaksi monikansallisten yritysten sarjassa. Microsoft on voittanut nyt viisi kertaa peräkkäin Best Workplace in Europe -palkinnon, mikä on osoitus yhtiön henkilöstötyön ja -panostusten jatkuvuudesta ja yhtiössä vallitsevasta luottamuksen ilmapiiristä.

Katso lisää aiheesta lehdistötiedotteesta ja videosta.

 


Comments (0)

Skip to main content