Microsoftille HENRY Ry:n henkilöstöteko-kilpailun voitto


Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry ja vakuutusyhtiö Ilmarinen valitsivat Microsoftin vuoden 2012 henkilöstöteko-kilpailun voittajaksi. 13. kerran jaetulla palkinnolla halutaan kannustaa organisaatioita kehittämään työyhteisöä sekä hyvinvointia työpaikoilla. Microsoft sai palkinnon Läsnätyöllä joustoja ja työtyytyväisyyttä -hankkeella. 

Voittohanke on Microsoftin tutkimusretki uuden työn maailmaan, joka  kiteytyy termiin läsnätyö. Läsnätyössä työtä voi tehdä joustavasti ajasta ja paikasta irrotettuna yhteisesti laadittujen pelisääntöjen ja nykyaikaisen viestintäteknologian välityksellä. Olennaista hankkeessa on myös hyvinvointia tukevien muiden käytäntöjen edistäminen. Microsoftilaisia on kannustettu paitsi liikkumaan, myös pohtimaan ravintoa, unta, mielenhallintaa ja ajankäyttöä.

Kisan tuomariston mielestä Microsoftin Läsnätyöllä joustoja ja työtyytyväisyyttä -hanke näyttää rohkeasti suuntaa toteuttamalla tehokasta tavoitejohtamista uudenlaisessa luottamuksen työkulttuurissa. Tuomaristoa miellytti innovatiivinen johtoa ja koko henkilöstöä osallistava hanke, joka on tuonut uusia ratkaisuja asiantuntija- ja tietotyön johtamiseen, liiketoiminnalliseen tehokkuuteen ja ihmisten hyvinvointiin.

Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen ja jäseninä Työterveyslaitoksen johtava ylilääkäri, teemajohtaja Kari-Pekka Martimo sekä Berggren Groupin toimitusjohtaja Hannu Syrjälä.

Katso aiheesta lisää lehdistötiedotteesta.


Comments (0)

Skip to main content