Kehittäminen Internet Explorerille on entistäkin helpompaa


Microsoft julkisti tänään maksuttoman modern.IE-työkalun, joka auttaa kehittäjiä rakentamaan sivustoja, jotka toimivat entistäkin paremmin Internet Explorer -selaimessa.

Osana modern.IE-julkaisua Microsoft julkisti kumppanuuden BrowserStackinin kanssa. BrowserStackin työkalun avulla voi testata minkä tahansa sivuston toimivuutta millä tahansa selaimella ja vieläpä millä tahansa käyttöjärjestelmällä. Kaikki modern.IE-sivuston kautta BrowserStackin testisivustolle menneet kehittäjät saavat kolmen kuukauden ilmaisen palvelun testisivustolta.

Microsoftin kampanjan tavoitteena on auttaa kehittäjiä keskittymään innovoimiseen aikaa vievän testaamisen sijaan. modern.IE:ssä on mukana myös palvelu, joka skannaa halutun sivuston ja tuo esille siinä mahdollisesti olevat koodausongelmat. Palvelu tuottaa muutamassa sekunnissa raportin, joka auttaa ratkaisemaan vanhempiin IE-versioihin liittyviä yhteensopivuusongelmia ja kehittämään sivujen toimivuutta eri laitteilla ja selaimilla. Lisäksi se antaa ehdotuksia, mitä uusia Windows 8 -ominaisuuksia sivustolle voisi rakentaa mukaan.

Katso lisää aiheesta Windows blogista.


Comments (0)

Skip to main content