Uusi pilvipohjainen Office 365 Home Premium saataville


Microsoftin suositun Officen-tuoteperheen uudistettu versio, Office 365 Home Premium, on tänään tullut saataville pilvipohjaisena palveluna kuluttajille ympäri maailman. Office 365 Home Premiumin uudet ominaisuudet on kehitetty auttamaan erityisesti työn ja vapaa-ajan kiireiden kanssa painivia ihmisiä.

Office 365 Home Premium -palvelua voi käyttää missä tahansa jopa viidellä eri laitteella, niin PC:illä kuin Maceillä. Palvelun vuositilaus maksaa 99 euroa ja kattaa kaikki Office-sovellukset (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ja Access). Sovellusten lisäksi se sisältää 20 GB lisää SkyDrive-tallennustilaa, 60 minuuttia veloituksetonta Skype-puheaikaa kuukaudessa ja millä tahansa Internet-yhteydellä varustetulla PC:llä käytettävissä olevan Office on Demand -palvelun. Tilausmalli kattaa myös kaikki tulevat päivitykset.

Microsoft haastoi nopeatahtista taiteilijaelämää jo vuosikymmeniä viettäneen Michael Monroen kokeilemaan Officea. ”Minä ja tietotekniikka emme tunnetusti sovi hyvin yhteen, mutta pakko myöntää, että omat tekemiset saa vähän paremmin hallintaan, kun toimisto on aina mukana siellä missä sitä tarvitsen”, Monroe kommentoi.

Yhdessä Office 365 Home Premiumin kanssa julkaistiin korkeakouluopiskelijoille ja opettajille suunnattu Office 365 University -palvelu, jonka neljän vuoden tilaushinta on 79 EUR. Näiden lisäksi perinteiset Office-pakettituotteet päivittyvät seuraavasti: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 ja Office Professional 2013. Office 365 yrityskäyttäjille julkaistaan 27.2.2013.

Testaa uudistunutta Officea – lataa 30 päivän kokeiluversio osoitteesta www.office.com. Office 365 Home Premiumin ominaisuuksista voit lukea tarkemmin lehdistötiedotteesta.

 

Comments (0)

Skip to main content