Surface Windows RT tulee saataville Suomeen 14. helmikuuta 2013


Surface-markkina-alueiden lukumäärä kasvaa 13:lla Euroopan maalla, mukaan lukien Suomi. Tämä yli kaksinkertaistaa tämänhetkisten markkina-alueiden lukumäärän. Surface Windows RT -laitteen voi hankkia 14.2.2013 lähtien verkosta Microsoft Storesta www.microsoftstore.fi. Tämän lisäksi Surface Windows RT -laite tulee lähiviikkojen aikana jälleenmyyntiin Suomeen.

Surface Windows RT -laitteessa yhdistyvät taulutietokoneen kätevä koko ja monet kannettavan tietokoneen toiminnallisuudet. Ohut roiskesuojattu Touch Cover -näppäimistö tulee saataville useissa eri väreissä ja integroitu jalusta mahdollistaa viihteestä nauttimisen handsfree-tyyliin.

Laitteessa yhdistyvät tyylikkäästi myös työ ja huvi. Windows-sovellukset, SkyDrive-pilvipalvelu, HD-video, Xbox Music, pelit, täysikokoinen USB-portti, microSD-korttipaikka ja Office Home & Student 2013 RT -tuottavuustyökalut vievät taulutietokonekokemuksen uudelle tasolle. 

Surface Windows RT -laite tulee saataville sekä 32 GB että 64 GB -malleina yhdessä mustan Touch Coverin kanssa, ja pakettien suositellut vähittäismyyntihinnat ovat 579 tai 679 euroa. Tämän lisäksi asiakkailla on mahdollisuus hankkia laitteet ilman Touch Coveria ja ostaa itselleen mieluinen näppäimistö (Touch Cover tai Type Cover). Ilman Touch Coveria myytävien laitteiden suositellut vähittäismyyntihinnat ovat 479 ja 579 euroa. Lisäksi asiakkaat voivat hankkia lisävarusteita kuten Wedge Touch Mouse, Surface Edition -hiiren.

Microsoft kasvattaa samalla Surface-tuoteperhettään. Perheen uusin jäsen on Surface Windows 8 Pro -laite, joka tulee saataville Yhdysvalloissa ja Kanadassa 9. helmikuuta.

Katso lisää aiheesta lehdistötiedotteesta ja Surfacen nettisivuilta, Facebookista ja Twitteristä.

Tuotekuvia ja muuta aiheeseen liittyvää tietoa

Microsoft News Center: http://www.microsoft.com/news


Comments (0)

Skip to main content