Tieto ja Microsoft strategiseen yhteistyöhön sosiaali- ja terveydenhuollon Lifecare-ratkaisussa


Tieto ja Microsoft vahvistavat strategista yhteistyötään pohjoismaisen sosiaali- ja terveydenhuollon Lifecare-ratkaisun osalta. Yhteistyö kattaa pilvipalvelut, teknisen ympäristön määrittelyt, konsultoinnin sekä tuotetuen. Kumppanuus vauhdittaa sosiaali- ja terveydenhuollon teknologisia innovaatioita, saa aikaan kustannussäästöjä ja tuo joustavuutta ICT-palvelujen tuottamiseen.

Kumppanuuden perustana ovat yritysten toisiaan täydentävät vahvuudet: Tiedon sosiaali- ja terveydenhuollon syvä paikallinen toimialatuntemus, vahva tuotekehitys- ja palveluosaaminen sekä Microsoftin modernit ja kustannustehokkaat ohjelmistotuotteet ja -palvelut. 

Tiedon sosiaali- ja terveydenhuollon toimialajohtaja Arto Ryymin katsoo Lifecaren olevan seuraavan sukupolven käyttäjälähtöisesti kehitetty, Microsoftin edistyksellisimmällä teknologialla toteutettu älykäs tietojärjestelmä. Se tarjoaa eri ammattikunnille, kuten lääkäreille, omat työpöytäsovellukset, jotka toimivat Windows 8:lla ja mobiililaitteilla.

Lifecare-tietojärjestelmä on sosiaali- ja terveydenhuollon kansalliset erityispiirteet huomioon ottava ratkaisukokonaisuus. Lifecaren kehitystyö perustuu vuosien tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden, viranomaisten ja kumppaneiden kanssa. Sosiaali- ja terveydenhuollon syvenevä yhteistyö ja tarve joustavaan tiedonkulkuun on huomioitu helppokäyttöisen ratkaisun suunnittelussa. Lifecaren tuotteistetut integraatiopalvelut nopeuttavat uusien innovatiivisten ratkaisujen käyttöönottoa yhdessä kattavan yhteistyöverkoston kanssa.

Lisätietoja:
Arto Ryymin, sosiaali- ja terveydenhuollon toimialajohtaja, Tieto Oyj, puh. 0400 821 148

Ari Rahkonen, toimitusjohtaja, Microsoft Oy, puh. 040 754 3966.


Comments (0)

Skip to main content